Uspešan završetak letnje turističke sezone na planini Cer

Na kraju letnje turističke sezone 2016. godine na planini Cer, želimo da se zahvalimo svim posetiocima, turistima i izletnicima koji su odabrali ove godine  Cer kao svoje mesto za odmor.  Svi mi koji se bavimo pružanjem usluga u turizmu i ugostiteljstvu  na Ceru imali smo veliko zadovoljstvo da budemo domaćini izuzetnim gostima u toku ove sezone. Razvoj turizma na Ceru ide u pravcu razvoja ekoturizam i da Cer postane eko destinacija, ono što nas sve posebno raduje je visok stepen odgovornosti prema očuvanju prirode Cera koju su pokazali naši gosti, turisti i izletnici.

Posredstvom Gradske uprave grada Šapca, Turističke agencije „PanaComp-Zemlja čuda“ iz Novog Sada, web site: www.SerbianAdventures.com, Udruženja Srpsko-indonežanskog prijateljstva „Nusantara“ Beograd, brojnih udruženja iz Srbije, Cer su posetile organizovane turističke grupe i izletnici  iz Srbije i inostranstva. Ono što nas posebno raduje su posete najboljih šabačkih osnovaca u aprilu mesecu i poseta studenata Visoke turističke škole iz Beograda u oktobru mesecu, jer njihovim dolaskom Cer postaje destinacija obrazovnog turizma.

Zahvaljujemo se svima koji su svojim radom doprineli kroz svoje angažovanje i kroz pružanje usluga gostima, izletnicima i turistima da ova sezona bude uspešno završena. Mi svi nastavljamo naš rad i u zimskoj sezoni, a za sledeću letnju sezonu pripremamo lepa iznenađenja i dopunu dodatnih sadržaja za sve ljubitelje prirode Cera.

Pozivamo Vas da u toku zimske sezone i sledeće letnje sezone Vaša destinacija za odmor bude legendarna i prelepa planina Cer!

Autor teksta:  Ana Pavlović, stručni turistički vodič za planinu Cer 

Foto: Ana Pavlović

Foto: Ana Pavlović

Foto: Ana Pavlović

Foto: Ana Pavlović

Foto: Ana Pavlović

Foto: Jadranka Sokić

Foto: Lazar Jahurić

Dodatne informacije