Završetak promotivne kampanje #fototuracer

 

Poštovani učesnici virtuelne šetnje #fototuracer,

Sa završetkom vanrednog stanja i ograničenog kretanja, prouzrokonvanog epidemijom COVID – 19, završava se i naša promotivna kampanja #fototuracer. Sa prestankom vanrednog stanja Vodičko – informativna služba na planini Cer nastavlja sa svojim redovnim radom i upoznavanjem svih zainteresovanih posetilaca  i izletnika sa prirodnim lepotama i slavnom prošlosti Cera, kroz autorske tematske eko-etno ture.

Prema analitičkim podacima koje dobijamo sa društvenih mreža u toku 52 dana promotivne kampanje #fototuracer ukupno je učestvovalo 45.000 korisnika društvenih mreža fejsbuk, tviter i instagram. Kroz objave na društvenim mrežama predstavili smo Vam prirodne retkosti i lepote, kulturno-istorijske spomenike, arheološka nalazišta, pešačke i biciklističke staze, smeštajne kapacitete i restorane u blizini Cera, predloge šta možete posetite i kako provesti vreme i autorske tematske eko-etno turističke ture.

Vaše aktivno učešće  je bilo vrlo dragoceno za promotivnu kampanju Cera, jer ste Vašim fotografijama, deljenjima i komentarima doprineli da se na prvi način dočara lepota najlepše planine u Srbiji.

Želimo svima da se zahvalimo na učestvovanju u virtuelnoj šetnji i nadamo se da smo Vam kroz promotivnu kampanju malo olakšali vreme koje ste morali da provedete kod kuće, ali i da smo Vas zainteresovali da ovog leta Vaš izbor za izlet i odmor bude planina Cer.

Kao što smo već naveli, Vodička služba nastavlja svoje redovne aktivnosti i zvanično počinje da radi od 9. maja 2020. godine.

Što se tiče epidemiološke situacije, prema rečima lekara, ona se smiruje ali i dalje se moraju poštovati preporučene mere opreza (korišćenje maski i rukavica u zatvorenom prostoru, fizička distance od 2 metra, korišćenje sredstava za dezinfekciju ruku).

Na kraju teksta pozivamo Vas da iz virtuelnih šetnji Cerom krenemo u realne i da zajedno sa nama kroz tematske ture posetite sve prirodne lepote i kulturno-istorijske spomenike o kojima ste imali prilike da čitate i da ih posetite u toku virtuelne šetnje.

Pozivamo Vas,, nevezano za to da li ćete učestvovati u organizovanim turističkim šetnjama, da dođete na Cer i uživate u lepoti prirode, čistom vazduhu, šetnji šumskim stazama i svim blagodetima koje pruža planina Cer. Takođe, Vas molimo da poštujete prirodu i brinete se o njoj, jer smo u toku zabrane kretanja i karantina svi videli koliko nam priroda znači. Zato se ponašajmo odgovorno.

I na kraju da dodamo izaberite, upoznajte i doživite planinu Cer ovog leta!

 

Dobro došli na planinu Cer.

 

S poštovanjem,

ATP Verden - Cer

Vodičko - informativna služba na planini Cer

Ana Pavlović

 

Foto: Sonja Nedeljković

 

 

Dodatne informacije